söndag 28 augusti 2011

28 augusti

Nu har  vi varit i Tokyo i en vecka och vi börjar komma i ordning i lägenheten. I dag packade vi upp de sista boklådorna och packade upp tavlor, men de har vi inte hängt upp än. Vi är inte lika trötta längre och har börjat utforskat de närmsta omgivningarna. I dag cyklade killarna och jag sprang till en park. Det var fina cykelbanor hela vägen så det gick bra. Vi hittade en lekpark i parken och stannade och fikade utanför en rockkonsert som var i parken. När vi kom hem testade vi det japanska badet och poolen som finns i huset.

Vi har två affärer i närheten med ett bra sortiment, så det är inga problem att handla mat heller. Killarna får med sig matlåda till skolan för skolan serverar ingen skollunch. Det finns många restauranger i närheten, vilket har gjort det lätt att gå ut och testa lite olika japanska rätter ( en kväll blev det dock pizza), så ännu har jag endast lagat middag två kvällar. 
Jag var på föräldrasamtal på killarna skola: Tokyo International School i fredags och båda lärarna verkar väldigt bra.
Förra veckan var vi alla lite trötta, men det är bättre nu. Vädret är fuktigt och varmt, men ändå okej att vara ute i. Vi har inte riktigt fått till AC:n hemma än, så det är ganska fuktigt och antingen lite svalt eller för varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar