söndag 13 maj 2012

Idrottsdag på TIS


 I lördags var det idrottsdag på TIS och eleverna och lärarna var indelade i olika lag och alla klädde sig i sitt lags färg - vi var röda. Oskar började redan klockan åtta, så vi fick vara uppe tidigt och cykla till skolan medan Gustav och Håkan kunde ta det lugnt hemma.
Håkan behövde arbeta så han cyklade till skolan med Gustav och stannade en stund men missade picknick lunchen som hämtades från Dominos.
   Dagen avslutades med stafetter. När det var dags för Gustavs sträcka fanns det ingen i det röda laget att överräcka stafettpinnen till, så något förvånad var det bara att springa vidare ytterligare ett halvt varv, men inte heller där fanns det någon att byta av med, men då vaknade lagkompisarna och de turades om att springa de sista sträckorna - resten av dagen var bra, men här tappade lärarna kollen på antalet varv. Röd vann till slut denna gren.  


2 kommentarer:

  1. Ha, ha det där med att växla pinne är inte så helt enkelt,. Men han gjorde ju ett kanon lopp. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det var fantastiskt att se. De klarade av det bra, turades om bäst de kunde när lärarna hade tappat räkningen ... :-) Lärarna var som tur var mer vakna när de andra årskurerna sprang sina stafetter.

    SvaraRadera